image1 image2 image3 image4

OPROEP!

OPROEP:  75 jaar Jong Nederland Panningen.

""Jong Nederland Panningen wil in het kader van haar 75-jarig jubileum , te vieren op een nog te bepalen moment,  uitpakken met een groots evenement.

Om een organisatie in deze omvang soepel te laten verlopen, zijn veel extra handjes nodig, zo voorziet de werkgroep Jong Nederland Panningen 75-jaar.

De werkgroep is voor het komende jubileumjaar ook op zoek naar beelden, Jong Nederland attributen,  en verhalen uit haar eigen bestaansgeschiedenis die geschikt zijn voor een jubileumtentoonstelling.

. Dit kunnen oude foto’s, uniformen, insignes, kaarten, kamptotems of oude kookketels zijn, maar ook verhalen uit het verleden.

De Sub-Commissie "tentoonstelling" is doende met het verzamelen  van deze attributen...en neemt graag contact met U op. Mocht U  spullen uit die tyd  bewaard hebben.

Al is het maar een  leiders-fluit,..installatiekaart, of insigne..Indertijd waren er ook  bijlen,..en  menigeen had een ...zakmes (Kniep) , of dolk...nu  verboden..

WIE  weet het  b.v.  nog:...WATER  halen met melk-"tuiten" op de (kleine)  fietsen bij een boerderij in de omgeving...nostalgie ten top..drinkwater,..en  waswater..

    Heeft U  iets:  meldt het via  de mail:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Wij  zullen  het graag gebruiken,..en  ook weer terugleveren  aan de eigenaar.