image1 image2 image3 image4

Reünie 9 september 2022

Vrijdag 9 september start het jubileumweekend met het reunieweekend.

Rond 19.00 uur staat de organisatie klaar om jullie te ontvangen in blokhut de Kei aan de 18-Novemberring 60-A te Panningen.

Tevens zal dan de tentoonstelling 75 jaar Jong Nederland Panningen worden geopend en iedereen in de gelegenheid worden gesteld om hier een kijkje te nemen.

Aansluitend zal het boek 75 jaar Jong Nederland Panningen onofficieel aan de aanwezigen worden gepresenteerd.

De officiële presentatie zal plaatsvinden tijdens de receptie op zaterdag 10 september.

Rond de klok van 21.00 uur start het avondprogramma van het reunieweekend en kun je tijdens het programma kennismaken met de andere reunisten en natuurlijk ook leuke herinneringen ophalen.

We sluiten de avond af met een tradioneel Jong Nederland kampvuur waar de sterke verhalen uit het verleden uiteraard niet mogen ontbreken. Voor een natje een een droogje wordt gezorgd.

Wil je blijven overnachten dan kan dat natuurlijk ook. Zorg wel voor je eigen slaapspullen en vermeld bij het aanmelden dat je blijft overnachten.

Voor de overnachters, maar natuurlijk ook voor iedereen die dit wil, starten we de zaterdagochtend met een Jong Nederland ontbijt. Na het ontbijt volgt nog een leuk programma voor de echte Jong Nederlanders onder ons.

’s-Middags zien we jullie graag terug op de open dag en laten we het reunieweekend ontspannen overgaan in de receptie en de feestavond.

Wil je hierbij zijn meld je dan aan middels een e-mail aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Hier kun je ook terecht met al je vragen over het gehele feestweekend.

We zien jullie graag op 9 en 10 september a.s.

De organisatie.